Neem contact met ons op

Heeft u interesse in de diensten van BridgeHead of heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vooral contact op om kennis te maken! Het betrokken en enthousiaste team van BridgeHead staat klaar om u te voorzien van advies. Wij helpen u die brug te slaan tussen uw bedrijf en de Rijksoverheid.

We zijn gevestigd op

BridgeHead

Amaliastraat 9
2514 JC Den Haag
Nederland

Bel ons

+31 (0) 70 302 09 36

Mail ons

info@bridgehead.nl

Indien u contact met ons op neemt, worden uw gegevens alleen gebruikt om uw vraag te beantwoorden.

KVK nummer

50152564

BTW nummer

NL 8225.83.719.B01

Een persoonlijk gesprek

Een positieve en open sfeer en persoonlijk contact met onze cliënten: dat vinden we bij BridgeHead uiterst belangrijk. We willen onze cliënten leren kennen en op de lange termijn een goede relatie onderhouden. U kunt bij ons dus een persoonlijke aanpak verwachten, waarbij we goed luisteren en veel aandacht besteden aan uw vragen, wensen en eisen. Wilt u met ons in gesprek?

Wij helpen u succesvol zaken te doen met de Rijksoverheid.

Bridgehead

Parkeergelegenheid

We beschikken over eigen parkeerplaatsen aan de achterkant van ons pand. Onze parkeerplaats is te bereiken door de Amaliastraat in te rijden en vervolgens na nr. 9 nog ongeveer 40 meter door te rijden. Sla rechtsaf bij de in/uitrit en bel ons bij de slagboom op ons centrale nummer: 070-3020936. Volg vervolgens de bordjes BridgeHead.

Word onze nieuwe expert!

Samenwerken aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken: dat is wat ons drijft en dat is waar we goed in zijn. Ons team slaat de brug tussen wat de Rijksoverheid nodig heeft en wat het bedrijfsleven kan leveren.