Cyber Security

Het ontastbare tastbaar maken

Door snelle ontwikkelingen in de ICT verandert de samenleving ingrijpend. Naast de fysieke samenleving is ook een digitale samenleving ontstaan, waarin we onze financiën regelen, producten aanschaffen en allerlei publieke en private diensten aanvragen: een samenleving zonder internet is nog nauwelijks denkbaar.

Ook voor de cliënten van BridgeHead schept dit kansen. Big data en hyperconnectiviteit bieden mooie business opportunities. Voor de continuïteit van onze samenleving is digitale veiligheid, cyber security, van groot belang. Onze toenemende afhankelijkheid van ICT maakt onze samenleving en economie namelijk ook kwetsbaar. Publiek-private samenwerking is hiervoor essentieel.

BridgeHead is samen met haar klanten actief bezig met cyber security – in de financiële sector, in de industrie en bij ICT-bedrijven. We richten ons op kansen voor bedrijven, zonder daarbij digitale veiligheid en weerbaarheid uit het oog te verliezen. Hiervoor hebben wij een uitstekend netwerk bij de Rijksoverheid en in de private sector. Het leggen van een duurzame verbinding tussen de publieke sector en de private bedrijven is tenslotte onze core business.

~

De Cyber Security experts

Albert Markus

Albert Markus

Bart van der Linden

Bart van der Linden

Bram Sluman

Bram Sluman

Samen als één team naar de Rijksoverheid