Cybersecurity

Het ontastbare tastbaar maken

Door digitale ontwikkelingen verandert de samenleving ingrijpend. Als verbonden land is de Nederlandse dienstverlening en economie afhankelijk van digitale systemen. Continuïteit, leveringszekerheid en informatieveiligheid zijn het fundament voor de vitale (IT)-infrastructuur, maar ook voor hoe wij zakendoen en hoe overheidsorganisaties onderling en met burgers en bedrijven communiceren. Digitale ontwrichting door uitval of verstoring van deze systemen moet voorkomen worden.

Zakendoen in het cybersecuritydomein vergt inzicht in de besluitvorming, vraagstukken en vervlochtenheid van de digitale overheid. Verschillende departementen spelen een rol in besluitvorming over en verwerving van cybersecurityoplossingen. BridgeHead navigeert bedrijven door deze complexiteit en geeft hen inzicht in onderliggende problematiek, besluitvorming en belangen. Door de grote afhankelijkheid en verbondenheid van publieke en private spelers is samenwerking tussen de overheid en bedrijven onontbeerlijk. Daarom ondersteunen wij bedrijven bij het ontwikkelen van gezamenlijke oplossingen en het positioneren van een concept tot de tenderfase.

Actief en kundig

BridgeHead is bekend en actief in verschillende domeinen in het cybersecuritylandschap van de overheid. Van Defensie, de vitale- en generieke digitale infrastructuur tot de zorg en de financiële sector.

Wij beschikken over grondige kennis van cybersecurityvraagstukken, werkervaring en een breed netwerk binnen het overheidscyberdomein. Het stelt ons in staat om bedrijven en overheden in een snel veranderde wereld bij elkaar te brengen en om samen een duurzame samenwerking aan te gaan voor de digitale veiligheid van Nederland.

~

De Cybersecurity experts

Albert Markus

Albert Markus

Joost Rotteveel Mansveld

Joost Rotteveel Mansveld

Bram Sluman

Bram Sluman

Ewoud van den Hazel

Ewoud van den Hazel

Samen als één team naar de Rijksoverheid