Cybersecurity

Het ontastbare tastbaar maken

Door snelle ICT-ontwikkelingen verandert de samenleving ingrijpend. Naast de fysieke samenleving is ook een digitale samenleving ontstaan, waarin we onze financiën regelen, producten aanschaffen en allerlei publieke en private diensten aanvragen; een samenleving zonder internet is nog nauwelijks denkbaar.

Ook voor de cliënten van BridgeHead schept dit kansen. Big data en hyperconnectiviteit bieden mooie business opportunities. Voor de continuïteit van onze samenleving is cybersecurity van groot belang. Onze toenemende afhankelijkheid van ICT maken onze samenleving en economie namelijk ook kwetsbaar. Publiek-private samenwerking is essentieel om onze samenleving en economie te beschermen.

BridgeHead is samen met haar cliënten in verschillende sectoren, zoals de industrie, de financiële sector en de zorg, actief bezig met cybersecurity. We richten ons op kansen voor bedrijven, zonder daarbij digitale veiligheid en weerbaarheid uit het oog te verliezen. Hiervoor hebben wij een uitstekend netwerk bij de Rijksoverheid en in de private sector. Het leggen van een duurzame verbinding tussen de publieke sector en de private bedrijven is tenslotte onze core business.

~

De Cyber Security experts

Albert Markus

Albert Markus

Bart van der Linden

Bart van der Linden

Bram Sluman

Bram Sluman

Michelle Oldenburger

Michelle Oldenburger

Suzanne van Oosterum

Suzanne van Oosterum

Samen als één team naar de Rijksoverheid