Defensie & Veiligheid​

Investeren in veiligheid

Defensie en organisaties in het veiligheidsdomein kunnen niet zonder de technologie, innovatie en samenwerking met bedrijven. Vertrouwen, langdurig partnerschap en gezamenlijke ontwikkeling zijn daarin belangrijke pijlers. Het huidige kabinet investeert in Defensie en veiligheid en investeert in mensen, middelen en manieren die bijdragen aan de veiligheid van Nederland in binnen- en buitenland. Bridgehead is een gekend en vertrouwd adviseur voor (internationale) bedrijven die zaken willen doen binnen het Defensie en veiligheidsdomein.

Helderheid in een complex proces

Het verwervingsproces van materieel en middelen in het defensie en veiligheidsdomein is een complex proces en betrekt veel stakeholders met verschillende belangen en zienswijzen. Bij grote en complexe aanbestedingstrajecten in het Defensie Materieel Proces speelt het parlement een rol in de verschillende fases van de verwervingsopdracht.

Bridgehead ondersteunt van business development tot het sluiten van deals in de tender fase van complexe projecten. In dat proces voeren we politieke monitoring uit, ondersteunen we met strategische positionering en stakeholder engagement en helpen bij het opzetten van een industriëel participatie programma wanneer relevant. We maken inzichtelijk waar de belangen en beslismomenten liggen en formuleren een strategie, boodschap en positionering die voor klanten een optimale win-strategie creëert. Ons doel is altijd: een win-win situatie gebaseerd op vertrouwen, lange termijn waarde en een optimale publiek-private samenwerking.

Breed netwerk van experts

Ter versterking van onze dienstverlening stelt BridgeHead een breed netwerk van experts in het Defensie en veiligheidsdomein ter beschikking aan onze cliënten. Dit team van experts bestaat onder andere uit hoogopgeleide professionals met een uitgebreid netwerk en ervaring binnen de respectievelijke ministeries.

De Defensie & Veiligheid experts

Albert Markus

Albert Markus

Theo van de Grift

Theo van de Grift

Bram Sluman

Bram Sluman

Michelle Oldenburger

Michelle Oldenburger

Frank Gerards

Samenwerken aan veiligheid met de Rijksoverheid