Ashi khawaja

Ashi khawaja
Office manager

Bij elkaar komen is een begin. Bij elkaar blijven is een vooruitgang. Met elkaar samenwerken is SUCCES!

Plezier

“Als ik hier ’s morgens om 8 uur binnenloop, voelt dat als thuiskomen. Ik kom echt mijn bed uit voor mijn werk. Ik kom hier met een grote glimlach en ga ook met een grote glimlach weer naar huis. De sfeer is prettig en open, we weten elkaar te vinden en alles is bespreekbaar. Diezelfde positieve sfeer heerst er ook met de klanten. Omdat ik vanaf het begin bij BridgeHead werk, ken ik iedereen en iedereen kent mij. Ik ben het visitekaartje van het bedrijf, en daar hoort persoonlijk contact voor mij absoluut bij. Het is hier geen callcenter. Ik vind het belangrijk dat mensen zich welkom voelen, of ze nu bellen of langskomen. Dat zit in kleine dingen, bijvoorbeeld dat ze direct koffie of thee aangeboden krijgen. Snel resultaten boeken in een prettige sfeer, daar heb ik veel plezier in. En daarvoor zit ik op de perfecte plek. Juist omdat ik iedereen ken kan ik makkelijk mensen bij elkaar brengen en een meeting organiseren. Een kwestie van 2 telefoontjes, en die afspraak staat.”

Teamgeest

“De teamgeest is hier super. Het is elke dag een feest om hier te zijn. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Juist die balans zorgt voor een goede spirit. Omdat we het zo gezellig hebben met elkaar is iedereen zeer gemotiveerd om er iets van te maken, dingen van de grond te krijgen en een extra stap te zetten. We kijken altijd hoe we elkaar kunnen helpen en hoe dingen anders en beter kunnen. Ik krijg veel vrijheid in mijn werk. De grote lijnen staan vast, maar hoe ik dingen daarbinnen invul, daar ben ik volkomen vrij in. Dat vertrouwen naar elkaar is heel belangrijk en ook goed voor de motivatie. Je haalt meer uit jezelf als je het vertrouwen krijgt dat je het kunt. Al die dingen zorgen ervoor dat ik echt energie van mijn werk krijg en er volop voor ga. En als je een keer je dag niet hebt, zijn de collega’s er om je erdoorheen te helpen.”

Netwerk

“Een van mijn leukste taken is het organiseren van de jaarlijkse Miljoenennotaborrel. Die organiseer ik van A tot Z. De eerste keer dacht ik: ‘Dat kan ik niet’. Maar inmiddels is het iets waar ik veel plezier aan beleef. Zorgen dat alle neuzen dezelfde kant opstaan is best een kunst, maar het lukt me elk jaar weer en dat geeft een enorme kick. Het is echt een instituut geworden en ik heb er ook een enorm netwerk mee opgebouwd. De meeste mensen waar ik mee samenwerkte hebben inmiddels een andere baan, maar de relaties heb ik nog steeds. Daardoor worden we uitgenodigd voor andere events en gaan er weer nieuwe deuren open. Soms komen de partners van BridgeHead op zo’n event van een nieuwe relatie weer mensen uit hun eigen netwerk tegen. Dat zorgt voor een mooie kruisbestuiving.”

Persoonlijke ontwikkeling

“Ik ga al heel lang mee, maar toch leer ik elke dag nog nieuwe dingen, en dat wordt ook echt gestimuleerd. Zo volg ik nu een studie boekhouden. Niet dat ik dat wilde…. Ik was heel tevreden met mijn werk. Maar de partners stelden voor dat ik zou gaan studeren om meer inhoud te geven aan mijn functie en omdat het goed was voor mijn cv. Dat vond ik best een grote stap, en het is ook heel pittig naast mijn werk. Maar nu ik het eenmaal doe vind ik het toch wel heel tof. Het is een mooie kans om mezelf te ontplooien en door alles wat ik leer begrijp ik inhoudelijk beter waar we mee bezig zijn, wat weer positief uitwerkt in het team. Ik ervaar veel steun van mijn collega’s bij mijn studie. De eerste dag belden ze op om te vragen hoe het was gegaan, en als ik de zenuwen heb voor mijn examen, slepen ze me erdoorheen. Dat geeft een warm gevoel en maakt dat ik er echt vol voor ga. BridgeHead, daar kan ik oud mee worden!”