Ondersteuning op maat

Wij ondersteunen bedrijven bij het zakendoen met elkaar en in het bijzonder met de Nederlandse Rijksoverheid. Dat doen we op verschillende manieren.

  • Het creëren van deals (business development)
  • De inschrijving op opdrachten (strategic sales support)
  • Het monitoren van de politieke omgeving op veranderingen en kansen (public affairs)

Breed en divers Ons team

Ons team is breed en divers waardoor wij een goed beeld hebben wat er zich binnen de markt én Rijksoverheid afspeelt. Wij initiëren en faciliteren succesvolle samenwerkingsverbanden tussen marktpartijen (consortium brokering) en tussen marktpartij en overheid (publiek private samenwerking.) Wij begrijpen onze klant, maar begrijpen ook de klant van onze klant. Hierdoor kunnen wij optreden als trusted advisor voor beide.

Dit maakt BridgeHead tot dé architect van succesvolle netwerken.

Trusted advisor

Dat word je alleen als je echt begrijpt wat er binnen de hoofden van de gesprekspartners binnen de overheid afspeelt. Of het nu om technologie, infrastructuur of financien gaat, maar uiteindelijk gaat het toch om mensenwerken. Onze gesprekspartners geven leiding aan grote groepen mensen en moeten daarvoor behoorlijk wat onder de knie hebben. Wij voelen hun problemen aan. Dit is het wezenlijke verschil tussen partnership en trusted advisorship.