Politieke besluitvorming

Bij het zakendoen van onze klanten met de overheid speelt politieke besluitvorming dikwijls een rol. Zo loopt de aankoop van Defensie altijd via de Tweede Kamer en worden er in de commissie Binnenlandse Zaken regelmatig uitspraken gedaan die van invloed zijn op IT vraagstukken binnen het Rijk. BridgeHead houdt de klant altijd op de hoogte van ontwikkelingen die haar mogelijk kunnen raken of impact kunnen hebben op de business propositie.

Monitoren & verbinden

Wij monitoren het (politieke) besluitvormingsproces en leggen de verbinding tussen besluiten van de politiek en overheid en de waardeproposities van onze klanten. Hiermee onderscheiden wij ons van andere Public Affairs kantoren. Wij zorgen er proactief voor dat besluiten niet negatief uitpakken, mocht dit wel gebeuren dan stellen wij in gezamenlijkheid een positioneringstrategie op zodat er adequaat gereageerd kan worden.

Ons team maakt de vertaalslag van de impact van politieke uitspraken op de zakenrelaties van onze klanten met onderdelen van de Rijksoverheid.

Theo van de Grift
Partner

Bekijk profiel

Kansen zien en kansen grijpen.

Defensie Veiligheid