Samen werken aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Dat is wat ons drijft en waar we goed in zijn. Ons team slaat de brug tussen wat de overheid nodig heeft en wat bedrijven kunnen leveren, en doet dat effectief doordat wij tot in onze tenen geloven in wat we doen en hoe we het doen.

Dat alles doen we in een sfeer van vertrouwen. Wij gaan niet voor de kortetermijnwinst, maar voor de langdurige relatie. Omdat we van mening zijn dat dat uiteindelijk in het belang is van overheid, bedrijven en de partij om wie het allemaal draait: de burger.

Ons team is breed en divers. Elke dag werken wij hard aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Wij dagen elkaar uit en leren van elkaar. Ons team wordt enthousiast als er oplossingen worden gevonden die een verschil kunnen maken voor de overheid.

Vacatures

Op dit moment zijn er geen actuele vacatures bij BridgeHead. Open sollicitaties zijn echter altijd welkom. Motivatie en CV kunnen verstuurd worden naar Suzanne van Oosterum via: suzannevanoosterum (a) bridgehead.nl

Stages

BridgeHead is altijd op zoek naar ambitieuze studenten.

Vanaf 1 maart 2019 hebben wij de volgende stageplek beschikbaar:

Testimonials

Bram Sluman

Een stage bij BridgeHead biedt studenten die vergevorderd zijn in hun studie de ideale gelegenheid om kennis te maken met de overheid en het bedrijfsleven. Als stagiair ben je goed op de hoogte van de beleidsontwikkelingen bij de overheid en volg je de politieke ontwikkelingen op de voet. Daarmee lever je een essentiële bijdrage aan de kennis die nodig is om onze klanten op maat te bedienen. In een korte tijd doe je een brede dossierkennis op voor uiteenlopende klanten uit verschillende sectoren. Je kent de wensen van het bedrijfsleven en de overheid en verkent de mogelijkheden hoe zij effectief kunnen samenwerken. Het is voor jonge professionals een waardevol gevoel om je vergaarde inzicht van toevoeging te laten zijn in het advies dat BridgeHead onderscheidend maakt. Doordat BridgeHead een hecht en klein kantoor is groei je door de persoonlijke feedback en ontwikkel je vaardigheden die van grote waarde zijn voor de rest van je carrière.

Bram Sluman Gewerkt bij BridgeHead als stagiair in 2015
Wouter van Bockel

BridgeHead was mijn eerste baan na mijn studie. Bij BridgeHead heb ik geleerd hoe ongelofelijk ingewikkeld de maatschappelijke vraagstukken soms bij de overheid zijn en hoe je met innovatieve oplossingen uit het bedrijfsleven daar toch een antwoord op kan vinden. Vaak gaat het om jarenlange trajecten met politieke gevoeligheden en uiteenlopende belangen. Binnen dit kantoor heb ik geleerd hoe hier mee om te gaan. Er wordt samen hard gewerkt met het team, maar gelukkig ook hard gelachen!

Wouter van Bockel Gewerkt bij BridgeHead als partner in 2008-2015
Willem Wensing

Door mijn stage bij BridgeHead heb ik een mooie inkijk in de Haagse politieke praktijk gekregen. Door de compacte opzet van het kantoor ben je als stagiair volledig onderdeel van het team en al snel verantwoordelijk voor je eigen projecten. Door de diversiteit aan werkzaamheden krijg je de mogelijkheid om jezelf op professioneel niveau te vormen en eventuele eerste carrièrestappen te zetten. De unieke manier waarop je als stagiair kennismaakt met de praktijk in de Tweede Kamer en door het contact met vooraanstaande klanten is voor mij heel waardevol geweest. Betrokken collega’s en de dagelijkse verscheidenheid aan werkzaamheden hebben mij tot op de dag van vandaag laten genieten van een uitdagende, leerzame maar vooral ook leuke stageperiode.

Willem Wensing Gewerkt bij BridgeHead als stagiair in 2014
Mohamed Rkhaoui

Ik heb van 2010 tot en met 2013 gewerkt bij BridgeHead. Het was mijn eerste baan na mijn afstuderen, waarbij ik onder bezielende leiding van Pieter en partners een goede basis heb gelegd voor het vervolg van mijn carrière. Omdat het een relatief klein kantoor is, kreeg ik vrij snel de verantwoordelijkheid over de accounts die onder mijn hoede vielen. Ik kreeg zelfs het vertrouwen om ook gesprekken te voeren op directieniveau. Een ervaring waar ik nog steeds de vruchten van pluk. Niet alleen heb ik er een interessant netwerk aan overgehouden, maar ik heb vooral een waardevolle persoonlijke groei meegemaakt. Bedankt voor deze mooie ervaring!

Mohamed Rkhaoui Gewerkt bij BridgeHead als consultant - 2010-2013