Theo van de Grift

Partner

Theo van de Grift

Partner
“Strategie ontwikkeling maakt het verschil bij het overbruggen van belangen”

Theo van de Grift heeft meer dan 15 jaar ervaring als boardroom adviseur van grote bedrijven die zaken willen doen met de Rijksoverheid.

Politiek-strategisch inzicht

Defensie en Veiligheid zijn de domeinen waar Theo zich in de loop der jaren in heeft gespecialiseerd met een focus op corporate communicatie, public affairs en public relations. Daarbij gelooft hij sterk in de kracht van rationele analyses. Door zaken goed te analyseren kun je voorspellen hoe de hazen lopen en toekomstplannen maken die een bijdrage leveren aan het beschermen van onze wereld.

Door zijn achtergrond in politicologie en ervaring bij een gerenommeerd Haags lobbykantoor heeft hij een ragfijn gevoel voor het politieke spel. Dit komt goed van pas bij het ontwikkelen van optimale strategieën voor het behartigen van de belangen van zijn cliënten. Bij BridgeHead combineert hij zijn kennis en affiniteit van deze twee onderwerpen met duurzame relaties als gevolg. De meeste cliënten zijn langdurig verbonden aan BridgeHead. Theo vindt het een groot voordeel van BridgeHead dat er geopereerd wordt in de grote corporate wereld, vanuit de geborgenheid van een boetiek kantoor.

Expert op het gebied van

Block Quote
Theo van de Grift